Header Ads

3 must have ρούχα για το φθινόπωρο

Η μεταβατική περίοδος του καλοκαιριού στο φθινόπωρο σημαίνει την ανανέωση και της ντουλάπας μας δηλαδή το αγαπημένο σημείο όλων των κοριτσιών! 
Eίναι η εποχή που αρχίζουμε να τα βλέπουμε κυριολεκτικά όλα, στους δρόμους της πόλης και να τα σχολιάζουμε πίνοντας τον καφέ μας.


Κάποια απο τα σημαντικότερα κομμάτια που θα χρειαστείς αυτό το φθινόπωρο είναι low-cost και πολύ πιθανόν να τα έχεις ήδη ή η παλιά γκαρνταρόπα της μαμάς!


1. Denim Jacket



Oversized και cool ή εφαρμοστό και θηλυκό, όπως και να 'χει το τζίν μπουφάν είναι trend αλλά και all time classic τόσο το φθινόπωρο όσο και την άνοιξη σχεδόν κάθε χρονιά.





2. Εσώρουχα με δαντέλα


Το lingerie στύλ και η δαντέλα γενικότερα είναι μια τάση που τα τελευταία χρόνια έχει αγαπηθεί πολύ και όχι άδικα καθώς είναι πολύ άνετη sexy & ευκολοφόρετη. 
Τιραντάκια με δαντέλα που φοριούντε και μέσα απο μπλουζάκια και φορέματα δημιουργώντας το τέλειο layering. 
Η μόδα αυτή υπήρξε και πολλά χρόνια πριν για αυτό καλή ιδέα θα ήταν να ανατρέξετε σε παλιές ντουλάπες μαμάς, μη σας πώ γιαγιάς! Το trend αυτό φέτος είναι απόλυτο must have!

3. Μεταλλική πλισέ φούστα








Κάτι καινούριο στην ντουλάπα σας θα είναι η ασημένια πλισέ φούστα που φέτος πρωταγωνιστεί στις φετινές τάσεις! Ασημένια ή ροζ αναλόγως με το ύφος και το στύλ σας, ροματική ή ρόκ όπως και αν θέλεις να την υποστηρίξεις. Μπορείς να την συνδιάσεις τόσο με κορμάκι όσο και με το κοντό σου τόπ. Με γόβες ή με sneakers.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.